Tipar offset si digital Mobilier la comanda Birotica si papetarie Produs aflat în promoţieProdus aflat în promoţie

Tipografie

Tipografia Tipo-Rex Alba IuliaVa stăm la dispoziÅ£ie cu servicii de tipografie. MenÅ£ionăm că dispunem atât de utilaje pentru tiparul offset (tiparul în care se folosesc cerneluri) cât ÅŸi de echipamente de lucru pentru tiparul digital.

Situată în Alba Iulia, tipografia dispune de utilaje performante È™i profesionale, motiv pentru care considerăm că indiferent de tipul de printare de care aveÈ›i nevoie, suntem calificaÈ›i să vi-l oferim.

În dotarea tipografiei intră o serie de utilaje marca Heidelberg, renumite pentru rezultatele de calitate în aria tiparului offset (tipar cu cerneală), o maÈ™ină de tipar digital profesională marca Konika Minolta, o serie de imprimante profesionale alb negru È™i color, maÈ™ini de biguit (acele utilaje folosite pentru a îndoi hartia), maÈ™ini de capsat È™i sortat, utilaje de copertare È™i laminare.

Tot în această secÈ›iune putem menÈ›iona că vă stăm la dispoziÈ›ie È™i cu servicii de producÈ›ie publicitară, ce includ listări la plotter pe diverse materiale (hârtie de dimensiune mare, autocolante, bannere), decupaje folosind tehnologii de tăiere cu ajutorul cutter plotter-ului, imprimări pe textile, personalizări obiecte È™i servicii de serigrafie.

Produse in categoria Tipografie

aaa

aaaa...

Pentru a vizualiza preţul şi comanda de pe site, trebuie mai întâi să vă autentificaţi, folosind formularul din partea dreaptă sau să vă înregistraţi