Tipar offset si digital Mobilier la comanda Birotica si papetarie Produs aflat în promoţieProdus aflat în promoţie

Tipografie

Tipografia Tipo-Rex Alba IuliaVa stăm la dispoziţie cu servicii de tipografie. Menţionăm că dispunem atât de utilaje pentru tiparul offset (tiparul în care se folosesc cerneluri) cât şi de echipamente de lucru pentru tiparul digital.

Situată în Alba Iulia, tipografia dispune de utilaje performante și profesionale, motiv pentru care considerăm că indiferent de tipul de printare de care aveți nevoie, suntem calificați să vi-l oferim.

În dotarea tipografiei intră o serie de utilaje marca Heidelberg, renumite pentru rezultatele de calitate în aria tiparului offset (tipar cu cerneală), o mașină de tipar digital profesională marca Konika Minolta, o serie de imprimante profesionale alb negru și color, mașini de biguit (acele utilaje folosite pentru a îndoi hartia), mașini de capsat și sortat, utilaje de copertare și laminare.

Tot în această secțiune putem menționa că vă stăm la dispoziție și cu servicii de producție publicitară, ce includ listări la plotter pe diverse materiale (hârtie de dimensiune mare, autocolante, bannere), decupaje folosind tehnologii de tăiere cu ajutorul cutter plotter-ului, imprimări pe textile, personalizări obiecte și servicii de serigrafie.

Produse in categoria Tipografie

aaa

aaaa...

Pentru a vizualiza preţul şi comanda de pe site, trebuie mai întâi să vă autentificaţi, folosind formularul din partea dreaptă sau să vă înregistraţi